Neon: Sondre Justad

Med innslag fra Kammerkoret Aurum blir Justad fort en av kveldens favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Kveldens trolig største artist, og kanskje årsaken til et vidt aldersspekter i publikum, startet showet med ham selv på en platting til høyre for scenen. Det er ingen tvil om at Sondre Justad er en av Norges kjæreste, med en stappfull festivalplass på nesten 18.000 mennesker. Med favoritten «Ikke Som De Andre» fanger han publikum med sin såre vokal og hjertevarmende tekst, og utstråler en råhet av å stå helt alene på scenen.

Han går gjennom et spekter av kjente og kjære låter, og tar bruk av scener og rekvisitter til et høyt nivå. Justad uttrykker overveldelse over folkehavet, og fremstår jordnær og svært takknemlig for alle som har kommet for å se ham opptre. Alle låtene tas godt imot, og nye og gamle favoritter som «Tett Inntil Mæ», «Pause fra Mæ Sjøl», «Fontena På Youngstorget» og «Chill Litt», spilles.

MER FRA NEON: Nicolas skaper nytelse med silkemyke melodier og poetisk tekst.

Justad har lyst til å uttrykke sin respekt for Trondheim, og har Kammerkoret Aurum med som bakgrunnssangere under sangen «Sorry». I tillegg entrer også Musti scenen for sin del av låten. Justad er dypt fokusert på det han gjør, og synger med en innlevelse som om han ikke står foran et massivt folkehav.

Storfavoritten «Riv I Hjærtet» kommer mot slutten, og man føler virkelig rivingen han synger om; det er god allsang fra alle deler av publikumsmassen. Justad leverer en konsert som gjør at man får lyst til å forelske seg, og opptrer godt under et romantisk tidspunkt på kvelden. Han avslutter sterkt med gullregn, og det sirkuleres til neste artist.

Powered by Labrador CMS