Britisk hitmaskin og andre til Pstereo

Festivalen på Marinen slipper flere artister til den allerede stjernespekkede artistlisten.

Publisert

Man skulle nesten tro at artistbestillingen til festivalen ved Nidelvens bredd var nådd sin høyde, men den gang ei. I dag annonserer de blant andre popkometen Birdy, Trondheimsgjengen The Impossible Green, jazzstjernen Veslemøy Narvesen og en bukett av sterke kvinnestemmer. 

– Vi er supergiret på dette utvalget av artister, og er klare for en festivalopplevelse av de sjeldne, skriver festivalsjef Bård Flikke i en pressemelding. 

Dette er på ingen måte smånavn. Den 27 år gamle Birdy har på få år slått seg opp og frem. Vi kan telle til fem milliarder strømminger, en tykk bunke suksessfulle singler og global følgerskare. 

Flere kniver om tittelen «Trondheims beste band». Adressa har allerede skjenket The Impossible Green æren. De sauser sammen americana, pop og rock i smakfull forening. Lydbildet leder festivaldeltakere mot band som Grateful Dead og en glemt og patentert lyd fra en svunnen tid. 

LES OGSÅ: Frokost på Gløshaugen: – Kunstig intelligens er en gigantisk samfunnsrisiko

Bo Milli har tidligere fylt Samfundets lokaler Klubben og Knaus. Under årets Trondheim Calling gjorde det samme på Byscenen. 

Anna Lille er en ung tungsatser fra Eid. Hennes fire singler har blitt lagt godt merke til og har til nå engasjert bredt. 

Lille Venn bringer med seg sin herlige 2000-tallsrock som garantert vil sveive i gang dansegulvet.

25-åringen Hannah Storm inntar også Pstereo-scenen, og skal man tro all rosen fra anmelderne vil dette trolig bli noe man ikke bør gå glipp av.

Tidligere har artister som Pixies, Keane, Susanne Sundfør, Veronica Maggio og Kvelertak blitt annonsert.

Powered by Labrador CMS