Tips til deg som alltid mister vennene på festival

Er du én av dem som allerede har kjøpt billett til en av de store festivalene i år? Eller har du kanskje planer om det? Her kommer fem tips til hvordan man lett kan finne vennene sine på festival dersom man har mistet dem.

Publisert

Ballong

Denne er kanskje litt kontroversiell, men helium har en literpris på 75 kroner og er ikke minst veldig effektivt for å lett kunne få øye på hverandre på festivalområdet. Spesielt nyttig er ballongen dersom man mister hverandre foran selve scenen, selv om du da må være forberedt på en hel del irriterte festivalgjengere bak deg som du ødelegger sikten for. 

Matchende klær eller hatter

 Dette er mitt favoritt-tips. Hvis gjengen din i forkant går til anskaffelse av matchende, fargerike, gøye skjorter eller hatter, er det for det første enkelt å få øye på dere i folkemengden. For det andre er jeg sikker på at dere kommer til å tiltrekke dere en hel del positiv oppmerksomhet fra andre rundt dere. 

Skredsøker

 Det er kanskje litt i dyreste laget å investere i en skredsøker, men det er verdt å investere i den ultimate festivalopplevelsen med dine venner. Og om dere allerede er en turglad gjeng som både har og er vant med utstyret, hva stopper dere? 

Flash-mob

 Generelt synes jeg det er altfor lite flashmob-er i 2024. Er dere en større gjeng som har mistet noen i folkemengden, synes jeg det å starte en flash-mob er undervurdert. Det trekker mye oppmerksomhet fra folk rundt og er god underholdning for deg og dine venner. 

Ha en høy venn

 I en stor folkemengde, for eksempel foran scenen eller i barkøen, er det mye lettere å få øye på bakhodet til en person som er høyere enn dem rundt seg. Spesielt hvis personen har på seg en merkverdig hatt eller lignende. Derfor ville jeg rådet deg til å gå til anskaffelse av en høy venn, dersom du ikke allerede har det, og ta med hen på festival. Bruk personen som et møtepunkt i folkemengden, men ikke glem å kjøpe en pils til hen for bryet.

Avslutningsvis vil jeg bare oppfordre deg til ikke å være én av dem som står med ryggen vendt fra scenen med lommelykt på mobilen for å finne vennene dine. En festival på en solfylt dag med noe godt å drikke på er det ultimate stedet for å møte nye folk med samme interesser og musikksmak som deg. Skulle du være så uheldig å ikke finne vennene dine, så slipp deg løs, lev i nuet og vær åpen for å bli kjent med nye folk

Powered by Labrador CMS