ARTISTSLIPP: Pstereo utvider festivalprogrammet på Marinen

Sjangerbonanza på Pstereo

Et av sommerens mange musikalske høydepunkter utvider festivalplakaten med tre nye navn.

Publisert

Etter at Bombay Bicycle Club meldte avbud av personlige årsaker, skal Overmono, Linni og Rosa Faenskap være med på å runde av festivalsommeren på Marinen i august.

Med dette tilskuddet av walisisk elektronika, bergensrapp og blackmetal-shoegaze-punk sikter Pstereo mot en festival med stor bredde, og håper å nå ut til musikkelskende konsertgåere.

 – Vi er overbevist om at disse artistene vil gi publikum en heftig og uforglemmelig opplevelse som styrker vårt engasjement for musikalsk mangfold og kvalitet, konstaterer festivalsjef Bård Flikke i en pressemelding.

WALISISK ELEKTRONIKA: Overmono sikrer klubbstemningen
BERGENSRAPP: Linni skal flyte over beats langs Nidelvens bredder

Elektronika-duoen Overmono har høstet lovord det siste året. DJ Mag kåret brødrene til beste liveopptreden, og med profilerte samarbeidspartnere i Fred Again og Lil Yachty har de blitt et navn å regne med på den internasjonale musikkscenen.

Norges mest produktive rapper, Linni, har tatt det norske hiphop-miljøet med storm. Kjent både som soloartist og som en del av Yoguttene, har rapperen mottatt både kritikerros og Spellemannsnominasjoner. 

Med seg i bagasjen til Pstereo har han blant annet et nytt album, utgitt som duoen Neste Planet med produsent Kvam.

HARDTSLÅENDE TRIO: Rosa Faenskap får utløp for politisk frustrasjon.

Trioen i Rosa Faenskap har gjort seg bemerket i det siste, ikke bare for en eklektisk sjangerkombinasjon eller et knallsterkt liveshow, men for hardtslående musikk og politisk ladde tekster. Med seg har de albumet Jeg blir til deg, og vil sannsynligvis løfte desibelnivået på Marinen et par hakk. 

Foruten headlinere i Pixies, Keane og Susanne Sundfør, har også blant andre Kvelertak og Veronica Maggio blitt annonsert til festivalen.

 LES OGSÅ En samfundetleders årsmelding

Powered by Labrador CMS