Anmeldelse

Astrid S: Hot Summer Girl

En perfekt mal for å kline.

Publisert Sist oppdatert

Publikummet er tent. Alle kjønn venter bare på dagens heteste artist - Astrid S. Hun begynner konserten med «Pretty», låten hun skrev sammen med Dagny, som spilte på fredagen. Alle kjenner teksten, men spesielt kvinners stemmer er hørbare. Det tar ikke lang tid før folk setter seg på skuldrene til sine venner og elskere, og rekker hendene mot Astrid S på hovedscenen.

Låtene bytter mellom rolige og dansbare radiohits som gir publikummet tid for å bytte posisjon eller ta masse bilder. Etter noen låter forteller Astrid S at det er hennes siste festival hun spiller på i år. Til tross for dette ser hun verken sliten eller trist ut, som snakker for hennes profesjonalitet som artist.

«Can’t forget» er enda en låt som slutter seg til kjærlighets-/forholdrekkene. Den, og mange andre kjente låter, får til og med de store guttene til å gi hverandre en klem og fortelle hvor glade de er for å være kompiser.

Etter «Marilyn Monroe» går hun opp på den store lysblokken som tidligere svingte rett over henne for å synge «Dance Dance Dance». Akkurat da stemningen var på topp, hoppet et av bandmedlemmene med på blokken og serverte en deilig saksofonsol.

Powered by Labrador CMS