Anmeldelse

Moyka: Vellykket åpning på Festningen

Det er ikke lett å åpne en festival, men den søte elektroheksen Moyka klarte det med glans.

Publisert

Fra første takt er energinivået på topp: Moyka levere allerede fra åpningslåten «backwards». Låt for låt gir hun de rundt 30 festivalgjengerne som er tidlig ute i det ettertraktede inngjerdet området en energisk opplevelse fra storscenen.

En myk overgang mellom låtene sørger for den perfekte flyten som forbereder festivalgjengerne på en solrik fredag kveld. Etter hvert kommer flere og flere hoppende inn i publikumsområdet og en kan se de koser seg med den elektrifiserende lyden av Moyka.

«Colder» med sine smittende beats og et refreng som gir gåsehud selv om solen steker på huden, er nok låten fansen har ventet på. Låten har mange instrumentale partier i seg, der Moyka danser deidkert på scenen og får publikum med seg.

Den nest siste låten «Illusion» bryter isen og hjelper publikum med å legge uken bak seg og bare glede seg til to dager med god og variert musikk. Den samtidig søte og sterke opptreden til Moyka er perfekt for å ta med alle festivalgjengerne ut av hverdagen, og den setter stemningen for resten av festivalen.

Powered by Labrador CMS