
Studentkost
Biff bearnés med trøfler og pils
Er du lei av at Under Duskens matspaltister reduserer deg til en fattig student med dårlig tid? Her får du dyr, digg mat som tar lang tid å lage. Fordi du fortjener det.
Dropp to drinker på byen til helgen, sett av fredagskvelden og unn deg et bedre måltid. Tenk på en dyr ting, og forsikre deg selv om at denne kvelden i hvert fall er billigere. Du kan skamme deg i morgen.
FREMGANGSMÅTE:
1. Sett pilsen kaldt.
2. Sett ovnen på 200 grader. Fyll bunnen av en form med grovkornet salt, prikk potetene med en gaffel og legg dem oppi. Strø litt salt over og la potetene steke i 45 minutter.
3. Varm bearnéssausen i en kjele på lav varme. Smelt setersmør og stek biffen i en
4. stekepanne på høy varme. Krydre med saltog pepper.
5. Skru ned varmen og stek aspargesbønnene møre.
6. Legg opp saltbakte poteter, biff og asparges på en tallerken. Hell over bearnéssaus og knekk en flaske av favorittølet ditt. Vel bekomme.
LES OGSÅ:
Related articles
-
Christians spesial
Drøm deg bort til varmere strøk med denne herlige oppskriften på stekt ris.
-
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.
-
Farmors pavlova
17. mai nærmer seg og er her fortere enn man tror. Pavlova er en passende, enkel og billig kake til nasjonaldagen.
-
Solgule påskeboller
Det er få ting som slår smaken av nystekte boller. Dette er den perfekte oppskriften å prøve i påsken.
-
Helt bananas!
Her er et enkelt bananbrød for å slukke søtsuget ditt.
-
Kremet pasta med fisk og fennikel
Denne pastaretten er perfekt for en student i farten som forsøker å leve det sunne og sparsommelige liv.