Bao-boller med glasert sopp
Oppskrift:
Når du vil imponere, men ikke har tid til å kokkelere.
Noe av det beste i livet er gode måltider med venner. Denne smaksrike retten av kinesisk opphav er perfekt for et delemåltid. Den er enkel, tar bare 20 minutter å lage, og kan lett skaleres til flere personer. Perfekt for din neste kollektivmiddag! Denne oppskriften gir fire porsjoner.
Framgangsmåte
1. Stek skivet sopp i olje.
2. Bland sammen marinaden og ha den over soppen når den er blitt gyllen. La marinaden koke inn i soppen.
3. Kutt grønnsakene i tynne strimler og finhakk vårløken.
4. Damp bollene som angitt på pakken. Disse kan også lages fra bunnen ganske enkelt, men det krever litt tid.
5. Dander fyll i bollene med et lag hoisinsaus i bunnen. Topp med sesamfrø og koriander.
B(a)on appétit!
Related articles
-
Ta deg en lammebolle
Besøket risikerer bakoversveis og hakeslepp. Ingen kan si nei takk til tre ulike retter laget av sesongens beste råvarer.
-
En kjærlighetserklæring til hyttekost
Ullsokker, frisk fjelluft og en gryte med real norsk husmannskost vil gjøre at både kropp og sjel finner ro.
-
Alternative proteiner – fra nisjesak til klimaløsningen
Alternative proteinkilder blir stadig mer populære som kjøttalternativ, men brukes fortsatt av en liten del av befolkningen. En gruppe studenter har derfor tatt saken i egne hender
-
En dose Napoli i Trondheim
Pizza slår aldri feil. Med noen enkle tips og litt innsats kan du lage kvalitetspizza hjemme på studenthybelen.
-
Lyche-følelsen hjemme
Gikk du glipp av «New Delhi Helg» på Lyche? Her er de indiske dessertene som et plaster på såret.
-
Burger og milkshake: kulinarisk kinoeventyr
Den beste måten å oppleve en film på er gjennom mat. Istedenfor å økonomisk ruinere deg på kulinarisk kino, vil disse rettene få din matglade motor til å brøle.