
Bao-boller med glasert sopp
Oppskrift:
Når du vil imponere, men ikke har tid til å kokkelere.
Noe av det beste i livet er gode måltider med venner. Denne smaksrike retten av kinesisk opphav er perfekt for et delemåltid. Den er enkel, tar bare 20 minutter å lage, og kan lett skaleres til flere personer. Perfekt for din neste kollektivmiddag! Denne oppskriften gir fire porsjoner.
Framgangsmåte
1. Stek skivet sopp i olje.
2. Bland sammen marinaden og ha den over soppen når den er blitt gyllen. La marinaden koke inn i soppen.
3. Kutt grønnsakene i tynne strimler og finhakk vårløken.
4. Damp bollene som angitt på pakken. Disse kan også lages fra bunnen ganske enkelt, men det krever litt tid.
5. Dander fyll i bollene med et lag hoisinsaus i bunnen. Topp med sesamfrø og koriander.
B(a)on appétit!
Related articles
-
Lyche-følelsen hjemme
Gikk du glipp av «New Delhi Helg» på Lyche? Her er de indiske dessertene som et plaster på såret.
-
Burger og milkshake: kulinarisk kinoeventyr
Den beste måten å oppleve en film på er gjennom mat. Istedenfor å økonomisk ruinere deg på kulinarisk kino, vil disse rettene få din matglade motor til å brøle.
-
Matpakketipsene som gjør hverdagen litt hyggeligere
Det er på tide å legge den tørre brødskiven med svett gulost på hyllen.
-
Veien til hjertet er gjennom magen
Imponer valentinsdeiten din med hjemmelagde brunostcookies.
-
Veganuar for ikke-veganere
Det er mange gode grunner til å spise mindre kjøtt. Her er noen tips til hvordan du kan lage vegetar- og veganretter fulle av umami.
-
Rykende varme drikker som varmer sjelen
Kos deg litt ekstra med denne kurante kakaoen, lune latten og knakende gode kaffen.