Oppskrift:
Hjemmelaget granola
Granola kan sette prikken over i-en i enkle hverdagsmåltider. Dessverre kan ferdig-granola inneholde mye tilsatt sukker og salt, men løsningen er enkel: Lag den selv.
Du trenger:
3 stekebrett med bakepapir
Lufttette beholdere
Framgangsmåte:
1. Sett ovnen på 160 grader.
2. Bland alle ingrediensene sammen i en romslig bolle.
3. Fordel blandingen utover de tre stekebrettene og sett dem inn i ovnen.
4. Stekes i en time. Rullér på brettenes plassering i ovnen og rør litt i granolaen hvert tiende minutt, slik at den blir jevnt stekt.
5. Avkjøl før du fyller granolaen i beholderne.
LES OGSÅ: Slik trikset de seg til toppen i verden
Related articles
-
Øl-vott til påskelekene
Sol, raske briller, afterski og ikke minst påskeferien nærmer seg med stormskritt.
-
Hvordan arrangere middagsselskap
Ta et steg inn i voksenlivet med vår oppskrift på det perfekte middagsselskap.
-
Lag en mocktailfest
Er alkoholkjøret blitt for hardt frem mot eksamenstiden? Eller har du tenkt at det kanskje hadde vært godt med en drink som ikke du angrer på dagen derpå? Frykt ikke – her er fire vidunderlige alkoholfrie drinker som du kan lage selv.
-
Velkommen til gresk aften
Gode lukter og smaker er rett rundt hjørnet.
-
Stor Lyche når ramen står på menyen
Var du ikke på ramenhelg på Lyche? Frykt ikke, her er oppskriften!
-
Seigt, søtt og salt: En kjærlighetserklæring til bagelen
Fra egen fagforening til masseprodusert favoritt. Dette er bagelenes lange reise til mitt kjøkken.