Oppskrift:
Hjemmelaget granola
Granola kan sette prikken over i-en i enkle hverdagsmåltider. Dessverre kan ferdig-granola inneholde mye tilsatt sukker og salt, men løsningen er enkel: Lag den selv.
Du trenger:
3 stekebrett med bakepapir
Lufttette beholdere
Framgangsmåte:
1. Sett ovnen på 160 grader.
2. Bland alle ingrediensene sammen i en romslig bolle.
3. Fordel blandingen utover de tre stekebrettene og sett dem inn i ovnen.
4. Stekes i en time. Rullér på brettenes plassering i ovnen og rør litt i granolaen hvert tiende minutt, slik at den blir jevnt stekt.
5. Avkjøl før du fyller granolaen i beholderne.
LES OGSÅ: Slik trikset de seg til toppen i verden
Related articles
-
Savoring simplicity: The art of Italian cooking across borders
Food is one of the most tangible ways culture travels. Exchange students often bring their culinary traditions with them, turning shared meals into moments of cultural exchange.
-
Ta deg en lammebolle
Besøket risikerer bakoversveis og hakeslepp. Ingen kan si nei takk til tre ulike retter laget av sesongens beste råvarer.
-
En kjærlighetserklæring til hyttekost
Ullsokker, frisk fjelluft og en gryte med real norsk husmannskost vil gjøre at både kropp og sjel finner ro.
-
Alternative proteiner – fra nisjesak til klimaløsningen
Alternative proteinkilder blir stadig mer populære som kjøttalternativ, men brukes fortsatt av en liten del av befolkningen. En gruppe studenter har derfor tatt saken i egne hender
-
En dose Napoli i Trondheim
Pizza slår aldri feil. Med noen enkle tips og litt innsats kan du lage kvalitetspizza hjemme på studenthybelen.
-
Lyche-følelsen hjemme
Gikk du glipp av «New Delhi Helg» på Lyche? Her er de indiske dessertene som et plaster på såret.