
Studentkost
Pannestekt laks med mangosalsa
Det beste med denne retten er at den smaker like godt som den ser ut!
2 porsjoner | 30 minutter
Pannesteking har alltid vært min favorittmåte å tilberede laks på; den er enkel, og laksen blir smaksrik og får en digg, sprø tekstur. Laksen ledsages her av en frisk og pikant mangosalsa med hint av ingefær.
Fremgangsmåte:
1. Bland alle ingrediensene til mangosalsaen sammen, og la stå i kjøleskapet.
2. Gni salt og pepper på laksen, og mariner med soyasaus.
3. Varm en stekepanne med litt olje til middels sterk varme.
4. Stek laksestykkene i om lag tre til fire minutter per side, eller til de er gjennomstekte.
5. Server med mangosalsa og eventuelt ris.
Related articles
-
Lyche-følelsen hjemme
Gikk du glipp av «New Delhi Helg» på Lyche? Her er de indiske dessertene som et plaster på såret.
-
Burger og milkshake: kulinarisk kinoeventyr
Den beste måten å oppleve en film på er gjennom mat. Istedenfor å økonomisk ruinere deg på kulinarisk kino, vil disse rettene få din matglade motor til å brøle.
-
Matpakketipsene som gjør hverdagen litt hyggeligere
Det er på tide å legge den tørre brødskiven med svett gulost på hyllen.
-
Veien til hjertet er gjennom magen
Imponer valentinsdeiten din med hjemmelagde brunostcookies.
-
Veganuar for ikke-veganere
Det er mange gode grunner til å spise mindre kjøtt. Her er noen tips til hvordan du kan lage vegetar- og veganretter fulle av umami.
-
Rykende varme drikker som varmer sjelen
Kos deg litt ekstra med denne kurante kakaoen, lune latten og knakende gode kaffen.