
Studentkost
Pannestekt laks med mangosalsa
Det beste med denne retten er at den smaker like godt som den ser ut!
2 porsjoner | 30 minutter
Pannesteking har alltid vært min favorittmåte å tilberede laks på; den er enkel, og laksen blir smaksrik og får en digg, sprø tekstur. Laksen ledsages her av en frisk og pikant mangosalsa med hint av ingefær.
Fremgangsmåte:
1. Bland alle ingrediensene til mangosalsaen sammen, og la stå i kjøleskapet.
2. Gni salt og pepper på laksen, og mariner med soyasaus.
3. Varm en stekepanne med litt olje til middels sterk varme.
4. Stek laksestykkene i om lag tre til fire minutter per side, eller til de er gjennomstekte.
5. Server med mangosalsa og eventuelt ris.
Related articles
-
Christians spesial
Drøm deg bort til varmere strøk med denne herlige oppskriften på stekt ris.
-
Biff bearnés med trøfler og pils
Er du lei av at Under Duskens matspaltister reduserer deg til en fattig student med dårlig tid? Her får du dyr, digg mat som tar lang tid å lage. Fordi du fortjener det.
-
Hvit lompelasagne med kylling
Lompelasagnen er den perfekte restemiddagen for en hektisk hverdag.
-
Farmors pavlova
17. mai nærmer seg og er her fortere enn man tror. Pavlova er en passende, enkel og billig kake til nasjonaldagen.
-
Solgule påskeboller
Det er få ting som slår smaken av nystekte boller. Dette er den perfekte oppskriften å prøve i påsken.
-
Helt bananas!
Her er et enkelt bananbrød for å slukke søtsuget ditt.