SOMMER: Denne retten har totalt valgfrie ingredienser. For det meste.

Pitabrød med sommer som tilbehør

Pitabrød kan romme det man ønsker, og her er et tips til å fylle det med laks, chili og mango.

Publisert

Sommersesongen går snart mot slutten, men vi tviholder på den med alt vi har. Utnytt butikkene for de sommervarene som er igjen og lag pita med mango og laks. Eller uten laks. Eller med chili også. Kanskje litt agurk og paprika? Kokken bestemmer.

Oppskriften tar kun 20 minutter og gir to porsjoner.

Ingredienser

1 laksefilet

1 mango

1/2 chili

Aioli

Agurk etter ønske

Salat etter ønske

Paprika etter ønske

2 Pitabrød

Salt og pepper etter smak

LES OGSÅ: Lasagnelompe for deg med studentbudsjett

Framgangsmåte:

1. Skru ovnen på riktig temperatur etter anvisningene på pakken.

2. Kutt laksen i terninger, tilsett salt og pepper og stek den i pannen.

3. Kutt opp mango og chili og bland sammen. Kutt opp agurk, paprika og hva enn du vil ha i pitabrødet.

4. Varm pitabrødene etter anvisningene på pakken.

5. Del opp laksen i enda mindre biter.

6. Nyt pitabrødet med alt av oppkuttede grønnsaker og aioli stappet nedi.

LES OGSÅ: Haikerens guide til Gløshaugen

Powered by Labrador CMS