Åpnet Pstereo med et brak

Rosakledde Mall Girl leverer en komfortabel åpningskonsert på Marinen.

Publisert Sist oppdatert

Sola stråler idet Pstereofestivalen smeller i gang med første konsert, som er Oslobandet Mall Girl. Når bandet entrer scenen er det fremdeles ikke mange blant publikum, men en liten gjeng menger seg sammen i en spredd klynge likevel.

Mall Girl fremstår sukkersøte og uskyldige i sine lyserosa antrekk fra topp til tå, men det er langt ifra en sukkersøt sound vi får servert. En kombinasjon av rock, pop og jazz er det som møter oss, koblet sammen som mye futt og energi. Mall Girl er lette på tå og byr på musikk som er enkel å fordøye for den vante festivalgjenger.

Les også: Fruktøl er greia nå.

Vokalist Bethany Forseth-Reichbergs silkemyke stemme gir et kontrastfullt bidrag til bandets til tider harde sound, som i likhet med bandmedlemmenes antrekk myker opp konserten. Det hele fungerer veldig godt på scenen, og med få pauser mellom hver låt skaper det mye rom for at musikken kommer i fokus. Bandet avslutter med deres «Slay Queen» som gjorde dem til en snakkis da de tidligere i år ble utnevnt til månedens urørt i P3.

Likevel skjer det ikke noe revolusjonerende på Cannon-scenen denne torsdags ettermiddagen. Mye av det kan minne om noe jeg allerede har hørt blant unge og lovende band i musikknorge. Men det betyr ikke at Mall Girl ikke nødvendigvis har en lovende fremtid, og jeg kan se for meg at om ikke lang tid er de å finne på flere større scener omkring i Norge.

Powered by Labrador CMS