En svevende vibbegig

Store P når aldri helt stemnigstoppen.

Publisert Sist oppdatert

Det føles som han har vært her hundre ganger det siste året: Oppvarming på UKA, i Storsalen og andre scener. Hver gang har han laget et solid show, og intet mindre forventes av bergenseren når han nå inntar Kanonscenen på Pstereo.

Les også: Sigrid gjør det hun skal, men ikke så mye mer.

A-lagets beatmaker Girson leder toget, og etterfølges av korister og mannen som skal lede programmet: Store P. De setter i gang med den nye singelen «Det Kunne Begynt Å Brenne» som en rolig intro. Det flyter over i «Rommet» og det merkes at tidspunktet for konserten er litt i det tidligste laget, med et noe tynt oppmøte. Det hjelper heller ikke når koristene drukner i playbacken.

Stemningen holdes likevel jevn med en rekke av rolige låter som «Forelsket I Meg Sjøl» og «God Idé», og legger opp til en vibbefest fremfor et party. Vi går fra gode ideer til gode kombinasjoner med «Kombo» som drar det over på den litt tyngre siden. «Xxxperimenter» leveres på det jevne, og det flyter så igjen inn et roligere parti.

Les også: Heia Cezinando.

Først på «Desje Rart» kommer et lydmessig høydepunkt, med skarp lyrikk, en mer gjennomført produksjon og tydelige bakgrunnsvokaler. Mot slutten av konserten holdes nivået oppe på både «Vi Esje Herfra» og avslutningslåta, «Vikje Være I Din Verden». Det blir et kort og godt show, men ikke noe eksepsjonelt. Det duger.

Powered by Labrador CMS