Fokus på stil og miljø. Mest stil.

Er du en ungdom som er festivalvant, miljøbevisst, men også veldig bevisst på at festival er en arena for å se og bli sett? Da kan det virke som at Pstereo 2018 har alt du trenger.

Publisert Sist oppdatert

Kommer du til marinen rett fra nachspielet kvelden før? Eller stod du midt i moshen da regnet startet å hølje ned? Ikke noe problem. Finn deg et nytt og tørt klesskift, enten vintage fra Prisløs eller ny og fet merch. Stikk innom frisørteltet for å fikse på frisyren og ta et bilde av deg selv før og print det ut så du kan vise vennene dine mens mobilen ligger på lading hos DNB – før regnet kommer og du må gjenta prosessen nok en gang.

Lil Pump på Pstereo: – Definisjonen på sløvhet

Endelig 2018

Frykt ikke dersom du la igjen støvlene hjemme. Hele det grønne, friske gresset på marinen ligger trygt gjemt under et svart teppe som gjør det umulig å se hvor bakken egentlig går. Kanskje litt kjipt i starten, men de hvite sneakersene dine forblir ihvertfall relativt hvite. Og dersom du skulle ha glemt regnjakke og poncho skal dette også være mulig å oppdrive (men ta for Guds skyld med eget, det er flere om beinet!).

Hvordan finner jeg fram? Hvilken vei skal jeg gå? Hva kan man egentlig lete etter her? Last ned Pstereoappen og få full oversikt. Spise- og drikkesteder ligger ute med både lokasjon og meny! Hele konsertprogrammet er også på appen, sortert på alle måter en måtte ønske. Du kan til og med få ei litta påminnelse så du er sikker på at du ikke går glipp av en eneste konsert her. Endelig føles det ut som vi lever i 2018, når man kan droppe å printe ut milliarder av flyers ingen tar vare på uansett. Det eneste jeg savner er et filter til kartet. Jeg driter i hvor man får kjøpt kaffe når det er toalett jeg leter etter. På en annen side er området relativt lite og oversiktlig, så jeg overlever.

Les også: – ISÀK bergtok Pstereo med samisk pop

Cash, kort, kode, eller tap

Fant du noe digg å spise, eller frister det med en øl? Du kan betale akkurat som du vil, inkludert med contactless. Cash, kort, kode, tap… Her lar Pstereo deg som gjest og forbruker velge. Herlig. Og nei, det skaper ikke mer kø, spesielt ikke når man tilbyr contactless. Så her er en oppfordring til meg om å huske på å bruke nettopp det. Når du skal finne et sted å sette deg for å nyte herlighetene, kan du velge den klassiske benk- og bordløsningen. Eller du kan benytte sjansen til å sitte i vakre redesignede containere, kreative sitteløsninger basert på paller, eller duplolignende seter i bakken opp mot domkirken, med utsikt over både scenen og elven.

Pstereo er lettvint å navigere seg gjennom i år, da de har tatt høyde for vær, stor pågang på bar og mat og ikke minst at hver eneste festivalgjenger skal se bra ut. De gjør det enkelt å kildesortere og har tatt de viktigste miljøbevisste valgene for oss. Fokuset på at gjenbruk er kult er veldig tydelig, og det ser faktisk utrolig kult ut her.

Powered by Labrador CMS