For de lojale fans

Testament leverte for fansen, resten av publikum virket nærmest apatiske.

Publisert Sist oppdatert

Legendariske Testament vet hva de driver med på scenen, så det er ingenting å kritisere når det kommer til det musikalske. Showet derimot er kanskje litt for nedstemt for de oppmøtte, og vokalist Chuck Billy later heller ikke til å gidde å jobbe hardere enn vanlig for å få dem mer med. Det er jo ikke metall å bli desperat.

Likevel sier dette mer om tiden i programmet de har fått utdelt, scenen de spiller på, og publikum som møter opp enn selve bandet. Testament er nok vant til lojale fans, eller i det minste metallinteresserte, mens her på Pstereo er det ikke et spisset publikum.

Les også: – Etter Pstereokonserten å dømme er det lett å se for seg at Combos snart skyter fart.

En vanntett bevis på dette er jentegjengen som steller seg der en liten gjeng prøver å moshe for å ha en minishoot av hverandre til Instagram. Ikke greit!

Om du er fan, eller i det minste interessert, hadde du nok en deilig musikalsk opplevelse. Testament er jo veteraner og kan spille hits på hits, og det er like fett hver gang. «Into the Pit» og «Over the Wall» skaper god stemning for omtrent alle, mens ellers koser kjenningene seg gjennom hele timen.

Avsutningslåta «Alone in the Dark» skaper skuffende lite engasjement. Ekstra trist ble det da Billy fortalte at dette var siste konsert på turneen deres i sommer. Av alle norske byer så er det jo Trondheim som burde ha gitt Testament en verdig avslutning.

Powered by Labrador CMS