Girl in red og Wolfmother til Pstereo 2022

Pstereo ser lyst fram mot festivalsommeren 2022 med artistene som ble annonsert i dag.

Publisert Sist oppdatert

Den norske artisten Marie Ulven, verdensberømt under artistnavnet girl in red, er én av artistene Pstereo har annonsert kommer på festivalen i 2022. Sammen med girl in red kommer det australske rockebandet Wolfmother, noe som blir første gang de spiller i Norge.

I år så Pstereo seg nødt til å avlyse festivalen som til vanlig holdes på Marinen. Til gjengjeld har de funnet alternative løsninger, med konserter på Byscenen og utendørskonserter på Estenstadhytta. Nå ser festivalsjef Bård Flikke framover mot 2022 og det som forhåpentligvis blir en etterlengtet festivalsommer.

– Vi sparer ikke på kruttet og planlegger for tidenes festival. Ekstra gøy er det da å innfri Pstereo-publikummets mest etterspurte artist, sier Flikke i en pressemelding.

LES OGSÅ: Dra på konsert!

Norsk juvel og australsk retrorock

Artisten Flikke referer til her er girl in red, en av de nyeste, store norske eksportene innenfor verden av pop-musikk. Karrieren hennes tok fart etter at hun vant kåring P3-kåringen Årets urørt. Flere av singlene hun har sluppet, som «i wanna be your girlfriend» og «if i could make it go quiet», har blitt enormt populære, og har høstet ros fra personligheter som Taylor Swift og Billie Eilish. Debutalbumet if i could make it go quiet kom ut i år, og har gjort mange spente på hvor hun tar musikkarrieren sin videre.

Wolfmother er et australsk band som tar mye inspirasjon fra klassisk rock, og nevnes gjerne i samme setning som Led Zeppelin og Jethro Tull. Til tross for at deres selvtitulerte debutplate kom ut så lenge siden som 2005, blir dette første gang bandet spiller i Norge.

Fra før av er det klart at Dumdum Boys kommer til å spille på Pstereo 2022.

Powered by Labrador CMS