Hjemmekoselig med Hester

Publikum sviktet, men det gjorde ikke Hester V75.

Publisert Sist oppdatert

En etter en glir medlemmene i Hester V75 ut på scenen og møter det dessverre glisne publikummet på Pstereo fredag kveld. Gutta serverer en rekke låter fra deres siste prosjekt Dolce Vita, og både «Meldinger», «Hemmelig Sone» og «Inni Meg Brenner» fremføres med sjarm og innlevelse. Etter noen minutter forstår endelig festivalens besøkende at det foregår en konsert på scenen, og de store hullene på gressplenen begynner så vidt å tettes igjen med folk.

Les også: Langt fra Dynamitt

«Kjører Omvei For Å Kjøpe Sigaretter» er en favoritt blant samtlige oppmøtte, men kanskje særlig for jentene på første rad, som fikk lov å ta over for Hester og synge hele refrenget på egenhånd. Selv om det aldri blir stappfullt foran scenen, er det lite å utsette på energien og karismaen som gjengen på scenen besitter. Hitlåtene «Gåte», «Vil Ha Mere» med gjesteopptreden av Mato Polo, og selvfølgelig «7 til 5» blir ikke overraskende kveldens høydepunkter.

"Dette føles jo mer som en koselig hjemmefest enn en konsert", utbryter Rafi fra scenen på et tidspunkt. Det er egentlig en rimelig god oppsummering - størrelsen på publikum, det faktum at det deles ut øl fra scenen, og det litt lunkne moshpit-forsøket mot slutten tatt i betraktning. Det at Pstereo sine gjester ikke hadde fått med seg at Hester er kult, hindrer ikke Hester i å være kule. Hvis dette var en hjemmefest, er det i alle fall en av de koseligere jeg har vært på.

Powered by Labrador CMS