Jentene tar kontroll

GURLS synger om gutter og groover uten stopp. En bedre start på dagen kunne vi ikke fått.

Publisert Sist oppdatert

Vi får en myk start på siste dag nede på Marinen. Etter to dager med fest var dette akkurat det jeg trengte. GURLS setter i gang rolig men livlig, og på plenen foran elvescenen hvor det tidligere var folketomt flokker det nå til med publikummere. Det virker som alle gleder seg til konserten.

Jentene viser som forventet upåklagelig samspill og scenetekke, og låtene funker mye bedre enn ventet. Jeg er ikke noe kjempefan av plata deres, men disse tre musikerne, sammen på en scene, kan få alt til å låte fett. Den minimalistiske og jazzete poppen gjør seg godt under sola, som titter frem fra skyene i det konserten starter.

Les også: – Thåström får storparten av publikum til å føle seg unge igjen

De åpner med «Pork Chop Lover», den første av en rekke låter om gutter. Den groover noe innmari, selv om den er ganske avslappet, og er en perfekt start på dagen. Etter et par låter får de også en trommis på scenen, noe som løfter den allerede stigende stemningen enda et hakk. Jeg trodde GURLS kom til å slite med å fylle elvescenen, men der tok jeg feil.

Rohey får fort fart på publikum som nå slenger seg på alt av oppfordringer fra scenen. Hun er en skikkelig entertainer, som alltid er en fryd å se. I dag var intet unntak. Under «Worried Bout Ya», min favorittlåt fra konserten, har hun total kontroll over folkemassen som danser og roper opp til scenen. Slik fortsetter det helt til de går av scenen.

Les også: – Med sjarm, underholdningsverdi og i baris leverer Kjartan Lauritzen.

På siste låt dobles antall folk på scenen da GURLS får med seg jentene fra Fieh på koring. Jentene tar farvel både med tilskuerne og den tsjekkiske mannen fra «Pork Chop Lover». Publikum er nå klare for nok en dag med festing, og kunne ikke fått en bedre start på siste dag med Pstereo.

Powered by Labrador CMS