Å drepe en datinggrønn gløsing

I det mørke vinterhalvåret ser den datinggrønne gløsingen rosenrødt.

Publisert Sist oppdatert

Kjære leser,

Jeg er nødt til å komme med den tunge beskjeden om at jeg nå har gått bort. Eller, det mer riktige blir vel å si at mitt litterære alter ego har forlatt denne verdenen.

Tre artikler om et datingliv

Du spør kanskje: «Hvem i huleste er den datinggrønne gløsingen?». For omkring ett år siden ble tre artikler om mitt datingliv og mine datingopplevelser publisert i Under Dusken. Det var mest et forsøk på å vise at det er lov å være klein og ny i datinglivet. Hvis en datinggrønn gløsing klarte å få seg en date, da klarer du det også.

Fikk du ikke med deg den gløsingens tidligere datingeventyr?

Datinglivet ebbet ut

Datinglivet gikk trått og semesteret tok fart. Kraftig. Dessverre ble det få dater våren 2021, og altfor mange øvinger. Et dårlig semester for en datingjournalist.

Likevel fantes det håp. Jeg hadde en sommerflørt som endte med, vel, lite. Så traff jeg noen helt på starten av semesteret som dabbet av etter en date, fordi jeg ikke klarer å ha kontroll på timeplanen min. Og der tenkte jeg at det hele var ferdig. Spalten ville bli enda kortere de neste semestrene.

Men utover høstsemesteret fant jeg ut hvor dum jeg egentlig er.

Åpenbart i ettertid

Noen fortalte meg at jeg ble forsøkt flørtet med nesten hele semesteret. Kanskje burde jeg ha tatt hintet om at noen var interessert. Vi har gått mye sammen hjem fra fester, felles møter og alt som kan vandres fra.

Alt kulminerte da vi var sammen med gode venner på ei gudsforlatt hytte på Røros. Hun tok seg tida til å passe på at jeg ikke sleit meg ut. For noen måtte passe på at peisen ikke slukket, rydde kjøkkenet og sørge for at ingen fikk brannalarmen til å gå (jeg feilet på en av dem).

Etter at hun hadde lest de andre «datinggrønne gløsingene», sa hun at jeg måtte invitere henne på scones. Jeg, som også var forelska i henne, tok ikke det hintet. Det sier uheldigvis mer om meg enn henne.

Kjærestegarantien lever

Hun parerte min brennende interesse for Vazelina bilopphøggers med et brennende engasjement for veldig typisk 70-talls musikk- og filminteresser. En tillitserklæring uten like for en nesten-totning.

Så, alle dere som flørter med noen, ikke vær diskré. Noen ganger trenger du bare å gå bort til personen du virkelig liker, og si: «Du! Jeg er forelska i deg». Eller skrive det anonymt. Det fungerer også.

Datinggrønn gløsing er død. Lenge leve kjærestegrønn gløsing.

Powered by Labrador CMS