LEDER: Sebastian Cheng blir mannen som leder norges største idrettsklubb det neste året.

Ny leder av NTNUI er valgt

Samtlige av de innstilte kandidatene ble valgt inn i NTNUIs hovedstyret tirsdag kveld. Ny leder gleder seg til å ta over vervet.

Publisert Sist oppdatert

Årets NTNUI generalforsamling tok plass i R1 på campus Gløshaugen tirsdag 15.mars, hvor det nye hovedstyret ble valgt inn. I spissen av hovedstyret er nyvalgte leder Sebastian Cheng fra NTNUI-gruppen Calisthenics.

– Det føles veldig godt. Det er noe jeg har ventet på de siste seks månedene siden jeg ble valgt i interimstyret. Nå gleder meg til å komme ordentlig i gang, forteller Cheng.

WAKA-WAKA: Få generalforsamlinger kan skryte på seg én mer aktiv pause enn NTNUI hadde under tirsdagens generalforsamling

Sebastian Cheng og resten av hovedstyret ble alle valgt inn ved akklamasjon, hvor samtlige av kandidatene var innstilt på forhånd av valgkomiteen. Som ny nestleder får Cheng med seg Ingrid Klokkervold i styret.

NTNUI Hovedstyret 2022:

Leder Sebastian Cheng

Nestleder Ingrid Klokkervold

Kasserer Christian Køhl

Økonomiansvarlig Benjamin Bøe

Styremedlem Julie Heiervang Johnsen

Styremedlem Torstein Wiiger Opsahl

Styremedlem Jenny Hunvik

Styremedlem Birgitte Furulund

1.Varamedlem Hanne Therese Olsen

2.Varamedlem Fredrik Warvik

– Jeg er litt rørt må jeg innrømme, sier Klokkervold og ler.

Når spurt om sine viktigste saker trekker Cheng frem at han ville jobbe for å sikre arbeidet rundt nytt idrettsbygg til NTNUI. Han ønsker også å bedre kommunikasjonen internt i NTNUI, spesielt mellom hovedstyret og de ulike gruppene.

Vemodig avtroppende leder

Avtroppende leder Monja Lien Jakobsen takker for seg etter to år i hovedstyret. Selv synes hun det er tungt å gi fra seg vervet, samtidig som hun føler seg trygg på at det nye hovedstyret vil ta godt vare på klubben.

– Takk for at dere har latt meg donere de to siste årene av livet mitt til å sitte i hovedstyret. Det har betydd utrolig mye for meg, sa en tydelig rørt Jakobsen til forsamlingen.

Jakobsen er derimot ikke ferdig på vervfronten. Hun ble for to uker siden valgt inn i Sit-styret, hvor hun skal sitte de neste to årene.

Powered by Labrador CMS