Top-notch live

TRONDHEIM CALLING: TØFL spilte for en full sal på Byscenens hovedscene på fredag, og holdt nok en av Trondheim Callings konserter med aller mest liv på gulvet.

Publisert Sist oppdatert

Allerede fra åpningslåta «Nokia 105» får bekreftet at dette er et av de morsomste bandene jeg vet om. Ikke bare er låttekstene herlig gjenkjennelige, men mellom låter får vi høre om alt fra tinderdates og samdusjing til Michael Jackson. Rosakledde og fulle av sjarm får TØFL hele Byscenen til å riste, for dansingen der oppe er helt vill, og den smitter definitivt til gulvet. Om du ikke var fan før du kom er du nok det når du drar. TØFL må være et av festivalens aller beste liveband.

Hits fra Eg Ska slår spesielt godt an, ikke så overraskende. Spesielt «Tunneler» og avslutningsnummeret «Alle Andre Får Lov» viser seg å være allmennkunnskap her i kveld. Men låter som ikke er utgitt ennå fanger også publikum, både de hyperenergiske poplåtene og de mer rolige og alvorlige.

Les også: Trondheim Calling - torsdag

Etter et par ukjente låter passer det perfekt å avslutte med en hit så TØFL kan forlate oss akkurat idet vi trenger litt mer. Når jeg går videre i kveld vil denne konserten slumre i bakhodet mitt. Dessverre er det intet annet å gjøre da enn å vente på nye utgivelser, eller håpe på at bandet kommer tilbake snart.

Powered by Labrador CMS