«UKAS ARTIST»: Det lovende danske bandet Blæst vil skape magisk stemning på Klubben.

Cezinando og Blæst kommer til UKA

Cezinando inntar storsalen 24. oktober og Blæst er klare for å lage show på Klubben 24. og 25. oktober.

Publisert

I dag ble det offentliggjort at Oslo-rapperen Cezinando og et av Danmarks mest lovende band Blæst skal opptre på UKA til høsten.

KOMMER TIL UKA: Med en eksplosiv livestil er Cezinando klar for Storsalen.

Cezinando har i flere år toppet hitlistene med kreative og fengende låter, og i 2016 vant han Urørt-finalen med låta «€PA». I ettertid har han vunnet flere Spellemannspriser som blant annet «Årets tekstforfatter» og «Årets låtskriver».

– Det er lenge siden han har spilt i Trondheim, og det er veldig gøy at han kommer til UKA. Vi gleder oss masse, forteller pressesjef for UKA-23 Ella Johanne Devold.

Med en eksplosiv live-stil kan man forvente en kunstnerisk og fengslende opptreden av Cezinando.

Blæster ned klubben

Det danske popbandet Blæst er de første internasjonale artistene som slippes til UKA-23. De er klare for å skape magisk stemning med fengende og dansbare låter.

SPENT: Devold gleder seg masse til både Cezinando og Blæst.

Blæst har hatt det travelt de siste årene, og i sommer skal de åpne Roskilde ved å spille foran omtrent 100 000 mennesker på ikoniske Orange Scene. Bandet har gjort stor suksess på både norsk og dansk radio, med flere singler på topplistene.

Devold kan fortelle at Blæst deltar i et konsept som kalles «UKAs Artist»; hver uke under UKA spiller en lovende artist eller et band to gratiskonserter på Klubben.

– Dette blir et mer lavterskel tilbud som skal gjøre musikken tilgjengelig for flere.

Blæst vil gi et forrykende show på klubben under UKA, og skal ikke bare spille én, men hele to konserter. Det er bare å glede seg og finslipe dansken til 24. og 25. oktober.

Billettsalget til konsert med Cezinando åpner 21. april klokken 12.00 på UKA.no

LES OGSÅ: TKS på seiersrunde i Budapest

Powered by Labrador CMS