
Oppskrift: Fajitas med en sunn vri
Har du ikke brukt laks i fajitasen, burde du prøve nå!
Er du glad i fajitas og laks burde du prøve ut dette. Å bruke laks i fajitaslomper smaker friskt og er samtidig veldig sunt. Dessuten er denne retten lite tidkrevende og billig. Forskjellige ingredienser til lompen kan varieres alt ettersom hva du selv liker.
Denne oppskriften er beregnet til to personer.
Det du trenger er:
To laksefileter
Salt
Pepper
Salathode
Mais
Paprika
Løk
Fajitaslomper
Rømme (hvis du ønsker rømme i wrappen)
Fremgangsmåte:
Kutt opp mengden grønnsaker du ønsker og legg i boller slik som med en vanlig fajitas- eller tacomiddag.
Deretter starter du å tilberede laksen, hvilket er svært enkelt. Du setter ovnen på 150 grader, legger laksen i en ildfast form og setter den inn på brett i midten av ovnen. Når laksen har tint litt tar du den ut igjen, dekker den i olje og krydrer med det krydderet du måtte ønske. I oppskriften står det oppført salt og pepper, men det bestemmer du selv etter smak og behag. Når du har krydret laksen skrur du opp ovnen til 250 grader og setter den inn i ovnen igjen.
Deretter venter du bare til laksen har fått godgjort seg, varmer fajitaslomper i mikroen eller i ovnen og vips så har du en superenkel, sunn og god middag!