Ber ansatte og studenter om å teste seg

Studenter og ansatte bes om å gå i karantene og å teste seg etter at en student med påvist covid-19-smitte har vært innom flere steder på campus.

Publisert Sist oppdatert

En student med påvist covid-19-smitte har vært innom flere steder på campus, og det er mistanke om at vedkommende er bærer av en mutert versjon av viruset. Studenter og ansatte som har vært innom bestemte lokaler på campus Gløshaugen tirsdag og onsdag i forrige uke (16-17.februar) kan ha vært i nærkontakt med en smittet person.

Det skriver NTNU i en e-post til studenter og ansatte mandag kveld. Meldingen ligger også ute på Innsida.

Som en følge av hendelsen pålegges de som har vært på mastersalen (Rom 253, «optimeringssalen») i Kjelhuset 16. februar fra kl 10:00 og 17. februar fra kl 09:00 karantene etter covid-19-forskriften. De som settes i karantene må også snarest teste seg, og ta en ny test sju dager etter dato for mulig eksponering.

LES OGSÅ: Ble bedt om å ikke delta på fysisk undervisning - NTNU satt opp obligatorisk undervisning på campus likevel

Videre anbefaler kommunen at følgende personer tester seg for koronavirus:

Alle som var innom Sit kafe Hangaren 16.februar fra kl.12:00 og utover dagen, og/eller 17.februar fra kl 13:30 og utover dagen.

Alle som var innom Cafe-sito Stripa (ved Hangaren) 16.februar fra kl. 15:30 og utover dagen, samt 17.februar fra kl. 09:30 og utover dagen.

Alle som var innom kiosken / butikken Rápido Gløshaugen 16.februar fra kl. 15:30 og utover dagen, samt 17.februar fra kl. 09:30 og utover dagen.

Disse personene blir ikke pålagt karantene, og kan møte opp på jobb eller studier, så lenge de holder god avstand til andre. De blir derimot bedt om å ta en koronatest 23 - 24. februar uavhengig om de har symptomer eller ikke.

LES OGSÅ: Båtstudenter ble stående uten bad og dusj under nedstenging

Powered by Labrador CMS