Sit kompenserer for stengte treningssentre

Stengte fasiliteter gjør at Sit tilby flere alternativer for de som nå betaler medlemskap.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Sit stengte alle treningssentre, kantiner og studenthus 12. mars for å hindre korona-smitte, har det ikke vært klart hvilket type tilbud som vil gis til de som har treningsmedlemskap. Studentsamskipnaden var ikke alene om å midlertidig lukke dørene, og samtlige treningssentre i byen stengte sine dører i samme tidsrom.

På sine hjemmesider presenterte i dag Sit tre alternativer for deres betalende medlemmer til hva de kan gjøre med medlemskapet sitt.

Denne meldingen ble sendt til Sits treningsmedlemmer fredag ettermiddag.
Denne meldingen ble sendt til Sits treningsmedlemmer fredag ettermiddag.

Fikk du med deg? NTNU innfører godkjent/ikke godkjent i 370 emner

Kompensasjon kan avhenge av stengetiden

Dersom du ikke ønsker kompensasjon for perioden Sit-sentrene holder stengt trenger man ikke melde inn dette på noe vis. Alternativt kan man gi gratis trening til en venn når sentrene åpner igjen. Denne personen får da trene like lenge som Sit må holde sentrene stengt.

Les også: 8000 kroner av regjeringens korona-lån til studentene blir stipend

Til sist tilbyr ordinær refusjon av medlemskapet. Hvor mye penger man får tilbake vil avhenge av hvor lenge sentrene holder stengt. Det presiseres at det kun er treningsavgiften til Sit som refunderes dersom man er student eller ansatt ved NTNU eller Dronning Mauds Minne. Kontingenten til idrettslagene, som er innbakt i medlemskapet, tilbakebetales ikke.

Om man ønsker å benytte seg av vennetrening-tilbudet eller refusjon må man melde dette inn på Sits hjemmesider innen torsdag 30. april, hvis ikke vil man automatisk velge å fortsette medlemskapet slik det står nå. Det er ikke annonsert dato for når treningssentrene vil åpne igjen.

For de som ønsker trening har Sit lagt ut hjemmetreningsvideoer og online-gruppetimer på sine nettsider.

Flere studentnyheter fra UD:

Takduken i Storsalen har tatt kvelden

Fristen for å stille til NTNU-styret er utsatt til 8. april

Powered by Labrador CMS