Kremet pasta med skvåsj og ingefær

Dette er en enkel, billig og smaksrik pasta. Basen består av spagetti, matfløte og buljong, og du kan erstatte og legge til de ingrediensene du selv måtte ønske

Publisert

Med få ingredienser og kort forberedelsestid er dette den perfekte hverdagsmiddagen når du har lyst på noe godt. Oppskriften gir én porsjon og tar omtrent 20 minutter. 

    Ingredienser:

  • 1⁄2 skvåsj
  • Ønsket mengde ingefær
  • 2 dl matfløte
  • 1 buljongterning
  • 75 g spagetti
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp pastavann og tilsett spagetti.
  2. Kutt skvåsjen i små biter og riv ønsket mengde ingefær. Her ble det brukt to spiseskjeer.
  3. Stek skvåsjen i stekepannen til den blir myk. Tilsett ingefæren.
  4. Kok opp én dl vann og rør ut buljongterningen.
  5. Hell buljongen og matfløten i pannen sammen med skvåsjen og ingefæren.
  6. La det småkoke til sausen begynner å tykne.
  7. Når sausen har tyknet, tilsetter du pastaen.
  8. Tilsett salt og pepper etter smak.
Powered by Labrador CMS