NY NTNUI-leder: Monja Lien Jakobsen ble valgt av generalforsamligen som ny leder tirsdag 2. mars.

Hun er NTNUIs nye leder

5 av 10 styremedlemmer fra forrige NTNUI-styre ble gjenvalgt av generalforsamlingen.

Publisert Sist oppdatert

Det nye NTNUI-styret

Leder: Monja Lien Jakobsen

Nestleder: Øystein Fruseth Christiansen

Økonomiansvarlig: Idun Eide Stavseng

Kasserer: Sven Andreas Nygaard

Styremedlem: Mats Finsås

Styremedlem: Joakim Haneberg Johansen

Styremedlem: Julie Heiervang Johnsen

Styremedlem: Stine Bertelsen

1.varamedlem: Cecilie Ulrikke Grøndal

2.varamedlem: Stian Koch

Tirsdag 2.mars ble NTNUIs generalforsamling for 2021 avholdt. Årets generalforsamling ble heldigital på grunn av smitterestriksjoner, hvor deltakere enten kunne følge med via Zoom eller Facebook. Generalforsamlingen startet klokken seks på kvelden og var ikke ferdig før nesten syv timer senere. Da hadde forsamlingen valgt det nye styret.

Generalforsamlingen valgte Monja Lien Jakobsen som ny leder, mens avtroppende leder Øystein Fruseth Christiansen ble valgt inn som ny nestleder. Alt i alt ble 5 av 10 styremedlemmer fra det forrige styret gjenvalgt. Alle de nyvalgte styremedlemmene var innstilt av valgkomiteen, og samtlige ble valgt inn ved akklamasjon.

LES OGSÅ: Salg av musikk får en opptur, men ikke som du tror

– Jeg er utrolig ydmyk for den tilliten jeg har fått fra verdens beste klubb. NTNUI er en fantastisk organisasjon, og jeg er stolt av å få lede en klubb som er tuftet på et brennende engasjement og frivillighet, skriver Jakobsen på NTNUI sine hjemmesider.

NTNUI, som fylte 110 år i 2020, er Norges største idrettslag med over 50 grupper i organisasjonen. Idretten har blitt rammet hardt av restriksjoner under pandemien, hvor blant annet Studentlekene 2021 måtte avlyses i begynnelsen av året. Studentidretten fikk derimot en positiv beskjed fra Trondheim kommune denne uken, hvor det i større grad åpnes opp for utendørs og innendørs idrett igjen.

LES OGSÅ: Abakusrevyen 2021 er genuint nyskapende

Powered by Labrador CMS