NTNUI Volleyball med seier i sesongpremieren

NTNUI tok sine første poeng i årets Mizuno-liga da de slo Oslo Volley 3-1 i Dragvollhallen i dag.

Publisert Sist oppdatert
IMPONERT: Trener Mathias Strømmen var svært fornøyd med laget sitt.

Det var knyttet stor spenning til NTNUI Volleyballs første kamp for sesongen. NTNUI rykket opp til Norges øverste divisjon, Mizuno-ligaen, etter forrige sesong, og møtte en tøff første motstander i Oslo Volley. Laget fra hovedstaden regnes som en medaljekandidat i årets sesong, men måtte se alle poengene bli igjen i Trondheim etter NTNUIs 3-1-seier. Over 60 personer tok turen til Dragvollhallen søndag formiddag.

NTNUI-trener Mathias Strømmen var storfornøyd med lagets innsats etter kampen, og ser nå fram til årets volleyballsesong.

–Innsatsen til jentene er enorm i dag. Oslo Volley er det laget vi forventer å være jevnest med denne sesongen, og vi ser for oss at både vi og Oslo Volley skal være med å krige om fjerdeplassen. Da er det veldig gøy at vi greier å prestere, oppsummerer Strømmen

NTNUIs Maja Lind Sande synes laget gjorde mye rett, og mener kampen var spesielt imponerende siden de har et så ungt mannskap.

–Vi er veldig mange nye og unge spillere på laget, mens Oslo Volley har flere sesonger på toppnivå bak seg. Som et nyopprykket, ungtlag er det deilig å vise at vi hører hjemme her.

Sande synes starten av kampen var preget av nerver hos begge lag, men at NTNUI hevet seg mot slutten av første sett.

–Helt på slutten tar vi fire ballvekslinger og vinner settet, og den gode følelsen fra det tar vi med oss videre i kampen.

LES OGSÅ: Buldring har tatt Trondheim med storm. Blir du den neste som prøver?

En kamp med høy intensitet

Første sett var jevnspilt og lagene fulgte hverandre hele veien, der NTNUI snudde 21-22 til 25-22 på de siste fire ballvekslingene. I andre sett rykket NTNUI fra og avsluttet elleve poeng foran Oslo-laget med 25-14, før Oslo Volley slo kraftig tilbake i tredje sett med 25-15. Det fjerde settet ble mye jevnere, men NTNUI kom til slutt seirende ut med 25-23.

GIRA: Maja Lind Sande gleder seg allerede til neste kamp.

Strømmen mener at kampforløpet viser hvor stor vinnervilje NTNUI-damene har, og han legger ikke skjul på at han er imponert over hvordan de slo tilbake etter et svakt tredje sett.

–Vi viser “killer instinct” etter det tredje settet hvor vi taper med ti poeng. Måten vi henter oss inn igjen er imponerende, og det skal vi ta med videre.

Sande er enig med Strømmens vurdering.

–I det tredje settet har vi noen dårlige mottak på rad, samtidig som Oslo server veldig bra. Da faller vi litt sammen. Men på slutten av settet tar vi oss sammen, noe vi tar med oss inn i siste settet.

Sande forteller at laget vil ta med seg den positive energien under dagens kamp, og at hun gleder seg til neste kamp mot Viking.

LES OGSÅ: Studentene inntar Trondheim med sang, spill og dans.

Powered by Labrador CMS