Evig rus(s) på Festningen – disse var på eks-russefest på lørdag

Lørdag krydde det av russ på Festningen. Tradisjon tro hadde «gammelrussen» samlet seg for å på nytt føle på den svunne russetid.

Tekst: Sander Strand Engen, Lisa Botterli Flostrand

Marietta Mellemløkken (24) og Sanne L'Abée-Lund (22) mimrer tilbake til sin egen russetid. Da ble musikkanlegget for rundt 20 000 kroner stjålet, og under dåpen ble presten så full at han måtte på sykehus. – Men det er samholdet og opplevelsene vi hadde sammen som russ som var det beste!
Pernille Karlsen (19) og Kornelia Hagberg (20) brukte russetiden til å bli kjent med nye mennesker, og benyttet dagen på Festningen til det samme.– Vi hadde det så gøy da vi var russ, og da er det så gøy å gjøre det igjen, sier Kornelia. – Jeg kjente litt på at det var litt flaut å gå med russebukse på bussen, men da vi kom hit og det var så mange andre her gikk det fint, fortalte Pernille.
– Det er litt flaut og innrømme, men jeg savner russetiden veldig mye. Derfor er det fint å ta på russebuksa igjen og ha det gøy med vennene mine, sier Jenny Karoline Jebsen (22) i hengekøya sammen med Hanna Torjusen (21), Victoria Kenworthy (19), Jostein Nordal Lyseberg (21) og Martha Halvorsen (22).
Mange brukte dagen på Festningen til å treffe igjen gamle kjente.
Steinveggen på Festningen ble hyppig brukt som pissoar.
Vårsola hadde god innvirking på humøret.
Powered by Labrador CMS