Nytt artistslipp lover pangstart på UKA

Honningbarna kommer til Samfundet 5. oktober, som UKAs første band i Storsalen.

Publisert Sist oppdatert

Honningbarna har gitt ut seks album og holdt hundrevis av livekonserter. De har med dette i større og større grad blitt omtalt som et av Norges beste liveband. 5. Oktober er de på plass på scenen i Storsalen.

Pressesjef Ella Johanne Devold i UKA forteller at Honningbarna er et band som passer veldig bra å ha i Storsalen.

— De fylte Storsalen i høst med god og energisk stemning. Det er også gøy å ha et bredt spekter med ulike sjangre, vi har allerede Astrid S i Dødens Dal, og vi tenker derfor at det passer seg bra å ha band som Honningbarna i Storsalen.

LES OGSÅ: UKA-23 har sluppet sine første artister

Starter med et smell

Honningbarna holdt seg i noen år borte fra scenen, da de mente at koronarestriksjonene som kom når landet stengte ikke stod i samsvar med hva en Honningbarna-konsert skal være - uforutsigbar, fysisk og kaotisk.

De valgte i stedet å spille inn sitt sjette album, som også var deres første siden 2017. Animorphs ble sluppet i januar 2022 og mottok utelukkende god kritikk fra anmeldere.

Honningbarna skal spille allerede 5. oktober, dagen etter åpningssermonien til UKA. Devold forteller at bookinger er en logistisk utfordring, men at det er veldig gøy å kunne starte festivalen med et smell.

– Det er vanskelig å få alt av bookinger med artister til å gå opp, men vi synes det er veldig gøy at vi med å ha Honningbarna såpass tidlig kan få en skikkelig pangstart på UKA, sier hun.

Billetter til konserten legges ut for salg 16. mars.

LES OGSÅ: Honningbarna hevder seg igjen som Norges beste liveband

Powered by Labrador CMS