HER PÅ HUSET: EMIL og Smørekoppenrevyen fremførte blant annet en sang om de gode og vonde delene av en tur på Samfundet.

Dette er prisvinnerne fra Studentkavalkaden

Mandag kveld samlet elleve ulike studentrevyer og en jury seg på Havet for å avgjøre hvem som skulle få meg seg en rekke priser hjem.

Publisert Sist oppdatert

Årets jury bestod av Torstein Fosmo fra Norsk revy, Fredrik Vildgren, som har vært med i UKErevyen flere ganger, og Ida Manger fra Gløshaugen revy- og teaterlag.

Disse skulle bestemme hvem som skulle få prisene «Beste musikalske nummer», «Beste sketsj», og «Beste nummer» (åpen klasse). I tillegg delte Fosmo ut «Talentprisen» på vegne av Norsk revy. Det ble også utdelt en pris for «Årets ildsjel», og denne prisen skal anerkjenne de som virkelig har brent for revy i sin tid som student. Til slutt ble «Publikumsprisen» delt ut, gjerne kjent som den gjeveste prisen ettersom det er publikum som avgjør vinneren.

Revyene som kjempet om prisene var Psykologirevyen, Byggrevyen, EMIL og Smørekoppenrevyen, Nablarevyen, Hybridarevyen, Abakusrevyen, Dragvollrevyen, Naborevyen, Omegarevyen, SALT-revyen og Realfagsrevyen. Alt i alt var det 19 numre som ble fremført i løpet av kvelden.

LES OGSÅ: ISFiT 2025: Power or change?

AKKURAT NÅ: DRAGVOLL HERJER

Beste musikalske nummer gikk til Omegarevyen og deres The real trønderpils. Sangen var en slags rapbattle mellom Dahls og Austmann til de velkjente tonene av «Still Dre» .

Prisen «Beste nummer», som også kalles «Åpen klasse», ble dratt i land av Hybridarevyen med sketsjen Leppetørkeren, som handler om hvor tørr overleppen bør være for at den påfølgende snusen skal være optimal. Som seg hør og bør ble seieren feiret med inntak av snus på scenen, til begeistring fra publikum og til stor skuffelse for dommer Vildgren, som likte at sketsjen i seg selv endte med at snusboksen var tom.

Prisen «Årets ildsjel» ble delt på to denne gangen, da både Jenny Marie Ragnhild Andersen og Snorre Felldal fikk med seg et diplom hjem.

«Talentprisen» var den første prisen til å bli delt ut, og denne gikk til Hedvig Malling Heitmann fra Dragvollrevyen. Videre var det Dragvollrevyen med Første date som vant årets «Beste sketsj». Denne tok for seg hva som kan gå galt når en mor (spilt av Heitman) er for involvert i kjærlighetslivet til sønnen sin. Denne sketsjen vant også «Publikumsprisen». Med andre ord må Dragvollrevyen ses på som den store vinnerne av denne kavalkaden.

LES OGSÅ: Dette kan bli noen av Norges mektigste studenter

Powered by Labrador CMS