Blomst går hardt mot hardt

TRONDHEIM CALLING: Blomst feiret sitt tiårsjubileum på Trondheim Calling og ga mersmak for ti år til.

Publisert Sist oppdatert

I sine faste Blomst IL-drakter trer bandet opp på Lillescenen i Olavshallen. Publikum trenger ikke mer enn de første strofene fra låta «Bare Ha» før salen er i fyr og flamme. Dette er skikkelig deilig garasjerock.

«Mine Hender Brenner» sitter som et skudd», og jeg slutter ikke å la meg imponere av vokalist Ida Dorothea Horpestads fantastisk kraftfulle stemme. Mellom låtene presenterer bandet også konserten som en fotballkamp med sine humoristiske innslag, noe som skaper en sterk følelse av tilstedeværelse for publikum.

Dyktig gitarspill, harde trommer, og enda hardere vokal har blitt velkjente kjennetegn ved bandet, som nå har bosatt seg i hovedstaden. Blomst avslutter det hele med publikumsfavoritten «Penger i Madrassen» fra deres siste album Blomst IL som ble utgitt i fjor.

Det er tydelig at Blomst er hjertelig velkommen i byen hvor de først oppstod. Bandet kan også fortelle at det i år er ti år siden de for første gang spilte sammen på den lille scenen hos Fru Lundgreen i Trondheim sentrum. Jeg tror ikke jeg er alene i salen blant de som ønsker seg minst ti år til med Blomst.

Powered by Labrador CMS