Ikke en god match

TRONDHEIM CALLING: Horten-gutten Larsiveli lykkes ikke i å trollbinde publikummet på Tyven denne januarkvelden.

Publisert Sist oppdatert

På den andre dagen av Trondheim Calling spiller rapperen Larsiveli sin eneste konsert, som finner sted på Tyven. Horten-artisten har mottatt mye god kritikk, og har gjennom årenes løp gjort flere gode musikksamarbeid med andre i bransjen, slik som Sushi x Kobe og Unge Beirut.

Larsiveli starter opp showet med hiten «Mamma Mia», utgitt for et par år siden. Låta er en god start på det hele, mest på grunn av dens melodiske stil som lar vokalen hans skinne gjennom på en god måte.

Det kommer likevel frem underveis i konserten at Larsiveli trolig hadde ventet et mer høyrøstet og engasjert publikum enn det som møtte ham på Tyven. Det fremstår som Larsivelis store oppdrag for kvelden å få oss til å klappe mer, noe som i seg selv ikke er en dårlig egenskap. Hadde det ikke vært for at metodene han bruker for å skape større engasjement blant publikum er å argumentere for at han tok flyet hele veien fra Oslo for å være her i kveld, i stedet for å fokusere på å levere et bedre musikalsk show. Cringe.

Konserten bærer preg av en god dose playback, som selv Larsivelis nydelige vokal ikke kan hente seg inn på. Om noe i det hele tatt kan kalles et høydepunkt, kan man trekke frem «Cash kommer inn», hvor han faktisk fullfører hele låta fra start til slutt.

Det virker som det rett og slett ble en dårlig match mellom Larsiveli og trondheimspublikummet akkurat denne kvelden, men jeg har likevel trua på at på et annet sted og en annen tid hadde dette kunne fungert bedre. Bedre lykke til neste gang.

Les flere anmeldelser fra: Jon Olav med nytt repertoar

Powered by Labrador CMS