Moden fremførelse fra Oak Ay

TRONDHEIM CALLING: Til tross for at det er Oak Ays andre konsert noensinne som band, leverer de to bandmedlemmene en konsert som framstår langt mer moden enn hva historikken skulle tilsi.

Publisert Sist oppdatert

På tross av et smått befolket lokale i annekset på Byscenen starter Oak Ay konserten på full guffe. Dette får de god belønning for når energinivået de fremfører låtene med på scenen begynner å smitte over på publikum.

Det hjelper også tospannet at de har med seg såpass med utstyr og instrumenter live, at måten de forflytter seg mellom instrumentene i løpet av konserten blir en forestilling i seg selv. Her kan det og kommenteres på at bandmeldemmene ser ut til å ha god kontakt med hverandre under fremførelsen, som tilsynelatende resulterer i et kompakt og samspilt lydbilde.

Samtidig er det og sånn at Oak Ays bevegelse mellom instrumentene og kontakten mellom de to utøvende musikerne går litt på bekostning av kontakten med publikum. Her har de nok et vekstpotensial til når de skal spille sin andre konsert under Trondheim Calling på Lokal Klubb fredag klokken 22:30.

Mia Berg på Moskus: Når man blir overbevist allerede på lydprøven, er det bare å nyte konserten

Selv om ikke nødvendigvis alle overgangene mellom låtene går like knirkefritt av staben, så varter Oak Ay opp med et live show som det står respekt av. Ikke bare viser de at de har nok av låter å by på så tidlig i karrieren, men de viser også en anvendelse av instrumenter live på scenen i en elektronikasetting som gir konnotasjoner til opplegget Disclousure lenge har drevet med – og det er jo ganske kult.

Powered by Labrador CMS