Topp fem steder å gråte i Trondheim

Studentlivet er ikke kun en dans på roser. Har du nettopp kontet exphil for tredje gang? Enda ikke fått innfridd kjærestegarantien? Spiser lesesalnaboen knekkebrød med makrell i tomat til lunsj? Les videre for å finne ut hvor du kan felle en tåre i fred.

Publisert

Nedenfor Bakklandet skydsstasjon

ANDEKOS: Sett deg ned med endene, eller gyng vekk sorgene på Bakklandet.

Over gata fra Bakklandet skydsstasjon finnes det en oase med et lite grøntareal der det er perfekt å felle en tåre eller to. Dessuten er det et sett med husker der man kan gynge mens man mimrer tilbake til barndommen der alt var enklere og man ikke trengte å stresse over eksamener eller kjærlighetssorg.

Nede langs elven daffer fredfulle ender rundt som man kan mate for ikke å føle seg så alene. Alt i alt er dette et romslig og fredelig sted, og man kan vaske ansiktet sitt med elvevannet etter griningen.

Ved Skansen fyrtårn

SALT: La tårene krydre den friske fjordluften.

Det er uten tvil appellerende å gråte mens man ser ut på den vakre Trondheimsfjorden, men det er ofte folksomt i midtbyrunden langs kystlinjen. Når det er sagt, kan man gå ut på steinbryggen til fyret på enden der man kan være alene. Dessuten kan man sette seg på innsiden av brygga nede ved vannlinjen om det er folk ved fyret. Er det noen ting her i livet som er bedre enn en god gråt, vakker utsikt og lukten av havet?

STRANDBESØK: Gråt. Naturen skjuler dine tårer.

De små strendene ved Trondheim spektrum

Hvis du går inn i buskene langs elven ved Trondheim spektrum finnes det flere bittesmå strender man kan gjemme seg bort i. Så om det er andre som gråter eller eventuelt skyter opp noe ulovlig, kan man fort finne en annen strand å gråte på. I tillegg føler man seg i ett med naturen når man sitter på en stein, hører fuglene kvitre og ser utover Nidelva.

SYKT: Kamufler deg blant den gråtende massen utenfor St. Olavs.

St. Olavs hospital

Det finnes mang en benk drysset utover St. Olavs hospital der det er helt naturlig å slå til med en god grineøkt. Hvis man blir fersket her, er det null stress. Det er nemlig ikke rart å gråte utenfor et sykehus. Generelt sett er det stille og fredelig, med mindre en ambulanse er på vei inn eller ut. Dessuten er det også flere benker uten mange mennesker rundt som føles ganske private.

Trondheim torg

TORGET: Om du vil gråte diskré, anbefaler vi solbriller.

Jeg vil ikke si at dette er det eneste stedet på listen hvor jeg faktisk har grått selv, men om jeg hadde sagt det, ville jeg også sagt at folk latet som om de ikke la merke til det. Og det var til tross for at det var midt på dagen i en helg. Jeg advarer mot å gjøre det til en vane å gråte her, men det er greit i ny og ne. Om du virkelig har lyst til å være diskré når du gråter her, anbefaler jeg et stort par med solbriller. Med solbriller kan du faktisk gråte hvor som helst.

LES OGSÅ: Savner guttene på trening

Powered by Labrador CMS