PostKåkk presenterer: Pølsetilbehør.

Er du lei av triste grillpølser? Da har Axel fra PostKåkk to spennende typer tilbehør som kan gjøre pølsehverdagen litt mer spennende.

Publisert Sist oppdatert

I sendingen vår søndag 27. september var jentene borte, så da ble det selvsagt pølsefest! Vi snakket om pølser, pølsers nasjonalitet, pølsetyper, og tilbehør. Her er to av oppskriftene du kan prøve deg på for å gjøre hverdagen litt mer spennende.

Fakta

Karamellisert løk med stjerneanis

Ingredienser:
  • 2 Løk, delt i skiver
  • 1 ss Smør
  • 1 Stjerneasnis
  • Salt

Karamellisert løk med stjerneanis

Fakta

Kremet Kantarell

Ingredienser:
  • 200-300 gram Kantarell
  • 1 ss Smør
  • 0,5 dl Fløte
  • 1 ss Finhakket Persille
  • Salt og pepper etter smak

Kutt løken i skiver, og stek sammen med smøret på lav varme.

La det steke til løken får en gyldenbrun farge, men pass på at det ikke svir seg.

Desto lavere varme, og desto lengre løken får ligge og steke, desto bedre resultat.

Knus opp stjerneanisen, og ha den på den karameliserte løken. Smak til med salt.

Kremet kantarell

Børst kanatrellene, og stek dem i en tørr panne på over middels varme til de slipper litt vann og begynner å brunes.

Ha smør i pannen, og stek videre til kantarellene er gylne og møre.

Tilsett fløte, og kok inn under omrøring til fløten tykner. Vend inn persille, og smak til med salt og pepper.

Powered by Labrador CMS