Wok med kylling og peanøttsaus

Grønnsaker, kylling og nudler. Wok er en klassiker blant studentmiddagene. Her med en peanøttsaus som sikrer en spennende smaksopplevelse.

Publisert

Oppskriften tar 20 minutter og gir 4 porsjoner. 

Ingredienser

600 gram kyllingfilet 

400 gram eggnudler 

1 brokkoli 

1 blomkål 

3 gulrøtter 

Olje til steking 

Peanøttsaus:

3 ss peanøttsmør 

1 ss soyasaus 

½ ss honning 

1 ss vann

Saften av én lime

Rester er godt til lunsj dagen etter.

Fremgangsmåte: 

1. Lag først peanøttsausen: Rør sammen peanøttsmør, soyasaus, honning, limesaft og vann. 

2. Kutt gulrøtter, blomkål og brokkoli i mindre biter. Stek i pannen med litt olje. 

3. Skjær kyllingen i strimler, og stek denne i egen panne. 

4. Bland sammen kyllingen og grønnsakene. Ha over peanøttsausen. 

5. Kok nudlene i et par minutter. 

6. Tilsett nudlene med kyllingen og grønnsakene, og bland sammen.

LES OGSÅ:  Slik får du pikk med blikk

Powered by Labrador CMS