UKA-21:

Selvironi og incest med Terningkast Tre

I en tettpakka Storsal med skvulpende øl og brummende latter brakte podcast-prinsene herlig impro og sylskarp selvironi.

Publisert Sist oppdatert

Stand-up i tettpakka sal

Lyset senket seg og folk beina over hverandre etter forfriskninger som skvulpet og skummet. Opplegget startet med individuelle stand-up seanser. Da fikk alle mulighet til å bli kjent med de tre komikerne hver for seg, med hver sine humorområder. Alle i salen kan nok være enige i at sex og incest var et fellesområde for gutta.

Jonis Josef startet showet med sin opplevelse med Lars Monsen på tur og lette replikker med publikum på første rad. Med humor setter han rasisme på dagsorden og letter på stereotypier vi alle kan kjenne oss igjen i.

Så var det Henrik Farley, som hadde kjappe replikker og øye for publikum. Han var så heldig å komme i prat med en type som gikk indøk. Fort runget ordene “homo” og “penger” rundt i salen. Ved hver anledning han hadde, ble indøk sneket inn i vitsene, uten at han egentlig helt visste hva forkortelsen betydde. Det gjorde at hele salen var med på å lage kveldens lekne underholdning.

Videre slo Martin Lepperød godt an med sine betraktningen av dagligdagse hendelser, iført morsomme stemmer og framoverlente kropp. Det gørrkjedelige kan bli morsomt gjennom Lepperød sine lepper. De flaue hendelsene kan overdrives til det punktet hvor flauheten oppheves. Han fikk til og med vaksinelokalet til å høres morsomt ut, mens han strålte ut sin entusiasme over å endelig stå på en scene med tettpakka publikum.

LES OGSÅ: Alan Walker kom til UKA

Improvisasjon og studenter på scenen

Programmet gikk videre med flere impro-leker der publikummet fikk være med på scenen. Selvfølgelig inviterte Farley opp “indøkeren” til å være med på lekene. Alle som var tilstede under Terningkast Tre har nå mest sannsynlig hørt og sett alt vi trenger av seksuelle begravelser med far og sønn, hvor homo indøk er og brødre som slår opp.

IMPRO: Drøye innspill fra salen la opp til impro-lek på scenen, men trioen avsluttet også gjerne når vitsen gikk litt for langt

Publikum fikk tildele stikkord som guttene skulle spille videre på på scenen. Selvsagt ropte alle så høyt de klarte, for å gi sitt bidrag. Det kunne virke som om det var vanskelig for trioen å høre enkeltord som ble ropt. Eller at de ventet på at det riktige ordene ble ropt, som passet til en ferdig innøvd seanse. Likevel kan det være at impro baserer seg på at man vet hva folk vil rope ut. Hvem vet.

LES OGSÅ: Paint’n’sip og akttegning

Uansett – latteren hang løst mens de spilte ut publikummets ønsker. Noe av det beste må ha vært da Josef spilte ut sitt hat for indøk, mens en indøker sto på scenen. Igjen, ingen av komikerne visste egentlig hva indøk var. Lambo derimot, det hadde de kontroll på da hele salen sang i kor. Det samme kan sies om “av med buksene”. Da ble slutten av programmet markert. Ingen tvil om at studentene satte sitt preg på kveldens underholdning!

Terningkast: Over tre.

Powered by Labrador CMS