GJORDE KONSERTEN: Korene og orkesteret var kjempeflinke, og utmerket seg i den ellers helt greie konserten.

Konsertanmeldelse

UKA i gang med studentersang

Promenadekonserten er litt som kvelden før kvelden og nyttårsaften for UKA-fanatikere; slik var det i år.

Publisert Sist oppdatert

Showet består av kor, mye barnefilmer og en rar to-timers pause (gjerne med mye vorsing) før showet fortsetter ute og man teller ned sekundene til man kan fortsette festen inne på Samfundet. 

GLITRENDE KONSERT: Konferansierene Frida og Bendik glitret på scenen.

Årets promenadekonsert var intet unntak. Konferansierene Bendik og Frida hadde til og med på seg flere antrekk til å matche stemningen, som discokule-liknende dress og kjole. 

Konserten startet med at Trondhjems studentersangforening, Trondhjems kvinnelige studentersangforening og Studentersamfundets symfoniorkester spilte musikken fra filmen Prinsen av Egypt. Korene og orkesteret var kjempeflinke, og utmerket seg i den ellers helt greie konserten. 

Sceneshowet var derimot ikke noe særlig å skryte av, ingen dirigenter var utkledd, og det ble litt mye videosnutter fra filmer, som nesten føltes ut som latskap fra UKAs side. Det var lite lys og stunterne gjorde generelt lite ut av seg, så publikum var helt avhengige av å like musikken som ble spilt. 

UKA I GANG: UKA sables i gang av UKE-sjef Kari Johanne Sørensen Bøckman.

Det fikk musikerne fint til. Det ble allsang under medley av High School Musical og et morsomt stikk mot Palmesus-festivalen da de spilte «se ilden lyse» av Sissel Kyrkjebø, med mye større applaus enn under sistnevnte festival. 

Det store øyeblikket var derimot helt mot slutten da koret spilte Cody Fry-versjonen av «Eleanor Rigby», som er en av de bedre låtene å spille når man har et såpass stort kor. 

Avslutningen med «nu klinger» falt som vanlig i stor smak for tilskuerne, og i Dødens dal ble det hoiet og sunget høyt om løfter om «øl og dram» for kvelden. 

Powered by Labrador CMS