Retro er inn: Våre anmeldere spår at 80-tallet vil gjøre sin gjeninntreden i tiden fremover.

Høstens trender:

Cowboy er inn, airpods er ut

I en kaotisk verden trenger man i det minste å se bra ut. Vi dømmer nåværende og spår kommende trender.

Publisert

I dag kan man ofte se kvinner gå med lyseblå baguette-veske og strikka vest med svære skjorter under. Uansett hvor trendy dette virker i dag, er det snart på vei ut. Det sies at det er bedre å være føre var. Derfor vil vi spå de neste store trendene fremover og i tillegg gi deg en pekepinn på hva som er inn og ut i trendbildet.

Falske motenyheter:

Tidligere har det blitt spådd at Uggs vil komme tilbake som den neste store trenden innenfor vintersko. Men vi holder heller et øye med Moonboots. Klassikeren fra 80-tallet er den neste store hypen.

Cowboy

Cowboy-boots, frynser og blå jeans er klassisk ville vesten, men fra nå av er det framtidens statement-plagg. Man skulle ikke sett for seg at cowboyboots skulle komme tilbake, men på Instagram ser man flere sprade rundt i dette skovalget. Samtidig var frynser et populært valg for flere i moteeliten under Milan Fashion Week tidligere denne høsten, både på kjoler, bagger og jakker.

LES OGSÅ: Mannlige artisters oppgjør med maskulinitet

Skikkelig store krager

Savner du å være baby og føler at voksenlivet har slått deg i trynet? Ved første øyekast kan det nemlig se ut som en voksen-smekke, men det er viktoriansk-inspirerte krager. Det er ingen grenser hvor kreativiteten ender på disse kragene. All form og farge er inkludert. Norges største moteikon, Jenny Skavlan, har også godkjent denne nye trenden, og da må vi vel strengt tatt ta det seriøst.

Loungewear

Vil du ikke ut av joggebuksa og hettegenseren etter at hjemmekontorettilværelsen omsider er over? Ikke fortvil, co-ord er her for å redde dagen din! Flere butikker selger nå matchende sett, som gjør at joggebuksa nå også kan brukes utenfor huset.

LES OGSÅ: Enda en milepæl for nybygg

Hot:

1: Crocs

Det er bare å begynne å ta denne kreasjonen seriøst for nå er crocsa kommet for å bli. Minmote.no meldte det først, og P3 kan bekrefte og viser entusiasme. Vi er minst like gira!

2: Hekling

Assosiasjonene til Mira Craigs heklede bikinier er for lengst lagt på hylla. Bøttehattens feminine motpart er gjerne hekla, i duse pastellfarger. Hekla vest er også en høyaktuell trend, om du er gira på cottagecore-viben og helst vil flytte på landet og leve av Pinterest.

3: Juicy couture

Med en gang Wenche Myhre entret scenen på Allsang på grensen, bet vi oss merke i hettegenseren i velur som straks gir assosiasjoner til det ikoniske juicy couture-settet fra tidlig 2000. Nå som Paris Hilton har blitt trendy igjen og Kim Kardashian er ut, holder vi også en knapp på at denne looken er å se på hvert gatehjørne så fort som mulig.

Not:

1: Logomania

Både kjente og ukjente merker har trøkka harry logoer opp i trynet vårt en stund nå, men nå er det over. De store merkene som er skyldig i dette er Gucci, Balenciaga og Supreme.

2: Skinny jeans

Disse buksene er vanskelig å spotte for tiden, og kanskje er det en grunn til det. Ingen trenger et ekstra pølseskinn tredd over beina uansett. De færreste går med skinny jeans, noe som er bra for både sjela og magen.

3: Airpods

Helt ærlig, har dette noensinne vært trendy? At noen frivillig velger å se ut som en spion, er ikke til å fatte. I tillegg har de dårlig lydkvalitet med samme nivå som de med kabler. De er lette å miste og du ser skikkelig dum ut. Nå har vi en gang for alle bestemt at dette må ut. Du ser dust ut, slutt med det.

Powered by Labrador CMS