NY-SAMFUNDET: Hva lokalene til Samfundets nybygg skal hete får medlemmene bestemme.

Nybygg nye og lokaler:

Samfundet søker navn

Det er duket for Nybygg med nye lokaler på Samfundet. I den anledning holder Samfundet en navnekonkurranse for de nye lokalene for de med medlemskap.

Publisert

Frem til 24. februar har de som er medlem av Samfundet mulighet til å sende inn forslag til navn på de ulike nye lokalene i Nybygget. Medlemmene skal kunne få bidra til å gi navn til tre nye serveringslokaler og tre nye scener.

Bestemmes under Samfundsmøte

Under Samfundsmøtet den 16. mars blir det så mulig for alle med stemmerett å stemme over forslagene en liker best. Alle Samfundsmøter har gratis deltagelse. Som Astri Elgethun, leder av Studentersamfundet skriver i en epost sendt ut til alle medlemmer:

– Dette er navn som vil gå ned i Samfundets historie og forme Samfundets identitet i lang tid framover. 

Allerede stor interesse

PÅGANG: Navneforslagene har ikke latt vente på seg, forteller Elgethun.

Elgethun forteller at de allerede har fått inn masse forslag til nye navn. 

– Det har vært masse interesse, vi har fått inn mange forslag. 

Før Samfundsmøtet går av stabelen kommer ledelsen til å kutte ned på forslagene, slik at det blir lettere for de som stemmer - å stemme. 

Linken til innsendiskjemaet ligger inne på samfundet.no sin “Nybygg” side. Det er heller ingen grense for hvor mange forslag til hvor mange forslag en kan sende inn. Mer informasjon om lokalene det er snakk finnes også i innsendingsskjemaet.

Det er tradisjon på Studentersamfundet med navnekonkurranser. I 2021 fikk fyllinga nedenfor Samfundet navnet Samfundamentet.

Powered by Labrador CMS