BRANNSLUKNINGSPULVER: Studentene ble sprayet med brannslange.

Studenter angrepet av innbruddstyver

Da Oddne Kleiven og Eskil Klingenberg kom tilbake fra årets påskeferie ble de møtt av en innslått dør og fremmede lyder i leiligheten. Påskeidyllen ble raskt revet vekk i det de brått måtte legge på sprang, jaget av innbruddstyver.

Publisert Sist oppdatert

Masterstudentene ved NTNU i Trondheim, Olav Nundal, Eskil Klingenberg, Sander Boger Øren & Oddne Kleiven, er alle barndomsvenner og har bodd sammen i flere år. Inntil nylig har de bodd i Elgeseter-området, men nå skrives derimot master fra hotellrom, etter påskens hendelse. 

– Oddne og Eskil rakk så vidt å se at døren var brutt opp, før det kom en brannslange med hvit sky ut av døra, forteller Boger Øren.

Guttene slapp koffertene, og løp unna tyvene og skyen av brannslukningspulver. Innbruddstyvene fulgte derimot etter, og det kunne virke som de ikke hadde planer om å rømme, forteller Boger Øren. 

BARNDOMSVENNER: Masterstudentene f.v Eskil Klingenberg, Olav Nundal, Oddne Kleiven & Sander Boger Øren er glad de har hverandre i slike situasjoner.

Stjal boksere med hull i

– Gutta fikk ringt politiet som raskt fikk tak i innbruddstyvene. Det kunne virke som det var noe rus involvert, sier Boger Øren.

Da hele kollektivet var samlet i leiligheten, fikk de oversikt over hva som var stjålet. Det kunne virke som det ikke var noe mønster i jakten på tyvegods.

– Dyre ting som Playstation, klokker, dresser og pass var borte, men de hadde også tatt boksere med hull i og drukket all ølen vår. Det kunne virke som de hadde tatt både ting til eget bruk, samt ting de kunne selge, tror Boger Øren.

– Føler meg litt hjemløs

Boger Øren understreker derimot at det har vært mye styr med politianmeldelse, forsikringssak og hotell-hopping, samtidig som det arbeides med master. 

– Vi må fortsatt bo på hotell på grunn av at brannslukkeren ble tatt i bruk, og det har vært slitsomt å ikke ha et permanent hjem, uttaler masterstudenten.

Etter den absurde hendelsen, virker gjengen lettet for at ingen dro hjem alene denne dagen, og at de har hverandre å støtte seg på i etterkant.

– Selv om det er en alvorlig hendelse, er det en episode vi heldigvis kan se på med litt humor nå i senere tid. Vi er bare glad ingen kom til skade, og at vi har det bra til tross for omstendighetene, avslutter Boger Øren.

RASERT: Sånn så leiligheten ut etter det uheldige påskebesøket
ENDEVENDT: Tyvene tok alt fra klokker til boksere

 LES OGSÅ:  Student om dagen, rektor om natten?

Powered by Labrador CMS