GUTTA: Typisk tysk å skåle.

Oktoberfest: – Det er Heidis på steroider

Dødens dal er duket for Oktoberfest. Under Dusken er klare med stemningsrapport.

Publisert Sist oppdatert

Mats Felix Storteig og Kasper Haugaard har gledet seg til oktoberfest. De gledet seg spesielt til øl og god stemning.

BORTKOMNE: Mats Felix Storteig (t.v.) og Kasper Haugaard har mistet gruppen sin, men koser seg likevel.

– Jeg har gledet meg til øl, sier Storteig, og stemningen følger Haugaard opp.

De opplever et klassisk festeproblem. Nemlig krigen for bord, og å forsvinne fra vennene sine.

– Man må krige litt for å få bord, sier Haugaard.

God stemming

Maya Saksvik og Nora Gundersen synes stemningen på Oktoberfest er bra.

– Vi tenker å være her så lenge som mulig, høre på musikk og drikke øl, Sier Gundersen.

De synes det er veldig artig med at alle kler seg i kostyme. 

– Jeg gleder meg til musikk, også synes jeg kostymene gjør det mye morsommere, sier Saksvik.

Lang dag

Martine Nikolaisen og Anna Helle er klare for en tettpakket dag. 

Martine Nikolaisen (t.v.) og Anna Helle har en tettpakket dag foran seg.

Martine Nikolaisen (t.v.) og Anna Helle har en tettpakket dag foran seg.

Foto: Sigrid Hauge Nustad

– Stemningen blir på topp når alle er gira, sier Nikolaisen.

Dagen startet med vors kl 09.00, videre til Oktoberfest i Dødens dal, før det blir mellomvors og til slutt Das Nachspiel på Samfundet.

– Jeg gleder meg mest til å være med folk jeg er glad i, legger Helle til.

LES OGSÅ:  Cezinando tok over Dødens Dal

DRIKKE: Sebastian Ellingsen, Jonas Inderberg, Bendik Ildstad og Jonas Brandt gleder seg mest til å drikke øl.

Siste Sjanse

Sebastian Ellingsen, Jonas Inderberg, Bendik Ildstad og Jonas Brandt gleder seg mest til øl og god stemning.

– Vi går femte klasse, så dette er siste mulighet til å oppleve Oktoberfest som studenter, sier Inderberg.  

KONTROLL: Sarah Stevens har god kontroll på Oktoberfest.

Sikkerhet på topp

Sarah Stevens er vertskapssjef i Dødens dal. Hun har ansvar for sikkerheten på oktoberfest.

– Det er et veldig spennende oppdrag, mye fine folk og bratt læringskurve. Jeg synes det er veldig gøy, sier hun.

Hun synes stemningen er god i dag og opplever at folk oppfører seg fint.

– Vi er forberedt på å ta grep for at alle skal ha det bra. Akkurat nå er folk snille og det ser veldig lovende ut. 

Lange køer og mye øl

TRØKK: Serveringssjef Josefin Skår har mye å gjøre i dødens dal, men har det også veldig gøy.

Josefin Skår er serveringssjef i Dødens Dal. Hun har ansvar for mat- og drikkeservering. For henne er det gøyeste med Oktoberfest er at det går mye mat og øl, og at folk er glade og koser seg.

– Vi selger masse øl, se køene våre, de er lange og fantastiske!

Oktoberfest er en travel dag for serveringsjefen. I løpet av intervjuet blir hun kontaktet flere ganger på samband og får flere henvendelser fra frivillige som lurer på ting.

– Det er masse trøkk, men veldig gøy! 

LES OGSÅ: Tante i hagen: fra Samfundet til søndagskafé 

Bildeserie følger videre:

ØL-KØ: Mange har stilt seg i kø for øl og mat.
KOKO KØ: Køen på vei inn strekker seg langs hele bakken fra Gløshaugen.
STEMNING: Inni teltet er stemningen på topp!
Powered by Labrador CMS