Debatt

Nei, Sit glemte ikke studentene på Tunga

Sit ønsker å rette opp en feil i den nylig publiserte kommentarartikkelen i Under Dusken – «Sit har det ikke helt på Tunga». Her ble det fremstilt at Sit ikke møtte opp til en planlagt informasjonsrunde for Tunga-studentene. Det stemmer ikke.

Publisert

Vi i Sit råd gjennomførte en informasjonsrunde for Tunga-studentene onsdag 16. august. Arrangementet, som inkluderte en inforunde og et oppstartsforedrag, var bestilt av studieveileder ved NTNU, og vi kjørte det i to omganger for å treffe flest mulig. For oss er disse informasjonsrundene viktige, fordi vi tilbyr etterspurte tjenester til studentene som det er viktig å spre kunnskap om. Vi er ekstra oppmerksomme på å nå de nye studentene på Tunga ettersom dette er en mindre campus som ligger lenger unna de store. 

Vi synes selvfølgelig det er leit at studenter møtte opp for å møte Sit forgjeves. Etter samtaler med Under Dusken om hvordan denne misforståelsen har skjedd, skjønner jeg det slik at det sto i en timeplan. Timeplaner har NTNU ansvaret for, og vi i Sit hadde ikke fått informasjon om disse tidspunktene. Hvis Tunga- studentene ønsker det, kommer vi veldig gjerne tilbake med en ny informasjonsrunde. VI har også flere mestringskurs vi gjerne kjører for klasser eller grupper av studenter. Vi har fått invitasjon til å holde et kurs i stressmestring for en gruppe ergoterapistudenter på Tunga, det har vi takket ja til og ser frem til. Vi holder gjerne flere kurs på Tunga, så ta gjerne en kikk i mestringskursene vi holder – og inviter oss hvis dere tenker at noe av dette kan være nyttig og bra.

Vi skulle ønske vi ble kontaktet av Under Dusken før saken ble publisert, så vi kunne rettet opp i misforståelsen. Som sagt så har det høy prioritet for oss å møte alle studenter og fortelle om tjenestene våre. Vi er tilgjengelige for studentene og alltid åpne for samtaler, tilbakemeldinger og forslag til forbedringer. Det samme er vi for Under Dusken.

Uansett setter vi stor pris på Under Duskens engasjement og viktige rolle i studentmiljøet, og ser frem til videre dialog og samarbeid.

Skriv til oss:

Ønsker du å ytre deg i Under Dusken?

Send ditt innlegg til debatt@studentmediene.no

Retningslinjer for debattinnlegg finner du her.

Powered by Labrador CMS