Illustrasjon: Silje Marie Savland Moksnes

Debatt

Stem frem Midt-Norges mest innflytelsesrike studenter!

Nok en gang er vi desperate etter å få studenter til å stemme.

Publisert

Da var vi her igjen, nok et valg. Vi i studentenes valgstyre skal som vanlig prøve å engasjere deg til å stemme i studentvalget, men så ender vi sikkert opp med en lavere oppslutning enn i fjor. Uansett, vi prøver igjen, denne gangen med enda mer desperat undertone.

Denne gangen skal det som vanlig velges tillitsvalgte til studentrådene, men også to studenter til styret, NTNUs øverste organ. De to som velges til styret kommer til å bli blant studentene med mest påvirkningsmakt i hele Midt-Norge – ja om ikke i hele landet. De blir en sentral del av en håndfull personer som tar de viktigste beslutningene ved NTNU, Norges desidert største universitet med rundt 50 000 studenter og ansatte. Om du ønsker at det skal sitte fornuftige og dyktige personer med dette store ansvaret, så må du rett og slett stemme.

La meg ta deg kort gjennom stemmeprosessen:

1. Du trykker deg inn på Studenttingets sider for å lese om kandidatene eller leser Under Duskens flotte artikkel om dem.

2. Du tar valgomaten.

3. Du stemmer.

4. Du er fornøyd fordi du har stemt i et viktig valg

Verre er det ikke! Det er jo selvfølgelig lov å hoppe rett til steg 3 og stemme på noen du kjenner eller på noen helt tilfeldige, men jeg vil jo anbefale å gjøre enten 1 eller 2 først. Om du allerede har stemt: gjenta steg 4. Om du ikke har tenkt å gjøre noen av punktene: skam deg!

LES OGSÅ: Studenttinget vedtok resolusjon om kjernekraft

Om det ikke var tydelig nok: Vær så snill og stem! Det er utrolig tøft å stille til et såpass stort og viktig verv, så kandidatene fortjener all støtten de kan få.

Godt valg!

Vi informerer om at valget avsluttes 31. mars kl. 23.59.

Skriv til oss:

Ønsker du å ytre deg i Under Dusken?

Send ditt innlegg til debatt@studentmediene.no

Retningslinjer for debattinnlegg finner du her.

Powered by Labrador CMS